HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Tom van den Berg
Anoniem

26 mei 2023 | WAARDERING: 10

Betrokken, zorgzaam, meedenkend en respectvol. Alles is netjes verlopen naar wens van de overledene en familie.

Riekie Engelmeer-van den Boogaard

9 mei 2023 | WAARDERING: 10

Perfect geregeld en persoonlijk. Fijne samenwerking en ons mam zou gezegd hebben “’t is goed”.

Anoniem

8 mei 2023 | WAARDERING: 10

Twee keer in zeven maanden tijd hebben jullie een uitvaart voor ons verzorgd. Er is echt niets waar wij commentaar op hebben. Wij ervaren het als zeer liefdevol hoe jullie ons begeleid hebben!

Geertje

1 mei 2023 | WAARDERING: 10

In 2022 heeft Tom mij geholpen bij twee uitvaarten, van mijn moeder en mijn partner. Inlevend, persoonlijk, creatief en accuraat zijn de woorden die voor Tom’s hulp kenmerkend zijn. Je kunt bij Tom met alle vragen terecht en er wordt een goede oplossing geboden. Dankjewel Tom en medewerkers voor alle steun, zonder jullie had ik het allemaal niet gered.

Theo van den Biggelaar

25 april 2023 | WAARDERING: 10

Daar kunnen anderen nog een puntje aan zuigen. Het medeleven van jullie naar ons was heel warm en hartelijk. Dank jullie wel.

P.J.M. van Uden

24 april 2023 | WAARDERING: 10

Deskundige begeleiding met juiste inlevingsvermogen. Komt met concrete, werkbare voorstellen en teksten.

Anoniem

18 april 2023 | WAARDERING: 10

Niets dan lof voor de inleving en begrip voor de verzorging. Het was een waardevolle beleving. Nogmaals mijn dank.

Cyril Cranen

5 april 2023 | WAARDERING: 10

Goede service, vriendelijk, meedenkend en voldoet aan verwachting. Helaas al meerdere keren Tom moeten inschakelen maar nog geen seconde spijt van gehad! Top gedaan! Bedankt voor alles!

Anoniem

5 april 2023 | WAARDERING: 9

Zeer betrokken bij de wensen. O.a. mijn moeder heeft altijd een Mercedes samen met mijn vader gehad. Haar laatste reis naar de kerk was ook in een Mercedes. Afspraak was dat de rozenkrans meeging in de kist. Maar op de dag van de uitvaart lag die op de kist. Toen is de rozenkrans toch nog meegegaan in de kist. Dat is echt top! We zijn uiterst tevreden vanaf het moment van overlijden t/m de uitvaartdienst.

Anoniem

7 maart 2023 | WAARDERING: 10

In een zeer moeilijke tijd is het prettig om op iemand te kunnen vertrouwen die meedenkt en met idee├źn komt om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te hebben.

Anoniem

1 februari 2023 | WAARDERING: 10

Warm en persoonlijk. Professioneel en kundig. Correct en attent, inlevend en oog voor ieder detail. Met aandacht voor alle betrokkenen, oprecht. Verzorgd, alles bespreekbaar. Begrip, voor alle nabestaanden en bijbehorende verrassingen of onverwachte situaties. Tom en overige collega’s dank voor de goede zorgen en het mooie en warme afscheid wat jullie verzorgd hebben. Hoe mooi afscheid nemen ondanks het verdriet kan zijn.

Anoniem

2 januari 2023 | WAARDERING: 9

We voelden; er is iemand die ons gaat adviseren en door deze moeilijk dagen gaat helpen. Tom heeft ons bij alles geholpen en er was een prima sfeer.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring