HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Tom van den Berg
Anoniem

15 september 2022 | WAARDERING: 9

Tom is een betrouwbare, correcte en sociale uitvaartleider. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer.

Dora

17 augustus 2022 | WAARDERING: 10

Tom is een fijne, rustige man die open staat voor alle idee├źn en vervolgens alles aanpast tot wij 100% tevreden zijn. De afscheidsbijeenkomst in onze tuin is prachtig geweest.

Marco

10 augustus 2022 | WAARDERING: 10

Zeer professioneel. Maar daarnaast is Tom ook heel persoonlijk en betrokken.

Gertjan

28 juli 2022 | WAARDERING: 9

Wij hebben een erg goed en fijn contact gehad met Tom. Hij heeft alles zeer snel voor ons geregeld. Ondanks het verlies heeft hij voor een prima uitvaart gezorgd.

Van Uden

13 juni 2022 | WAARDERING: 8

De gehele uitvaart is goed verzorgd. Ook goede voorbereiding en nazorg.

Anoniem

12 juni 2022 | WAARDERING: 8

Erg netjes verzorgd, overal wordt aan gedacht waar jezelf in die situatie niet aan denkt.

Dhr. Arts

27 mei 2022 | WAARDERING: 10

Vriendelijk, een luisterend oor, doortastend wanneer dit nodig is, correct. Wij, de familie, kijken terug op een mooi, passend afscheid van ons pap waarbij jullie inbreng fantastisch was. Heel veel dank hiervoor.

De heer Van der Heijden

18 mei 2022 | WAARDERING: 9

Integer, meedenkend en goede tips geven. Begeleiding tijdens en voor de uitvaart zijn super goed, er wordt goed geluisterd naar de wensen. Altijd bereikbaar, goede service. Snelle levering van de kaarten en bidprentjes.

Anoniem

2 mei 2022 | WAARDERING: 9

We vonden het contact met Tom erg prettig. Hij is een “mensen-mens” waarbij je je thuis voelt en gehoord voelt. Je kunt erop vertrouwen dat Tom de gemaakte afspraken nakomt, wat een goed gevoel geeft.

Anoniem

4 april 2022 | WAARDERING: 9

Zeer correct, heel vriendelijk, rustig en prettig om met Tom samen te werken. Het was helemaal zoals we het voor ogen hadden. Dank!

De heer Pennings

21 maart 2022 | WAARDERING: 10

Rust, geduld, aandacht en respect. Alles is, in samenwerking met Tom, gegaan zoals ik in gedachte had.

John Vos

15 maart 2022 | WAARDERING: 9

Onopvallend goed!

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring