HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Tom van den Berg
Anoniem

4 april 2022 | WAARDERING: 9

Zeer correct, heel vriendelijk, rustig en prettig om met Tom samen te werken. Het was helemaal zoals we het voor ogen hadden. Dank!

De heer Pennings

21 maart 2022 | WAARDERING: 10

Rust, geduld, aandacht en respect. Alles is, in samenwerking met Tom, gegaan zoals ik in gedachte had.

John Vos

15 maart 2022 | WAARDERING: 9

Onopvallend goed!

FAMILIE VAN DER SANGEN

15 november 2021 | WAARDERING: 10

Een groot compliment voor Tom en zijn team voor de goede zorgen en organisatie. Wij hebben op een heel bijzondere en dankbare wijze afscheid mogen nemen van mijn dierbare vrouw, onze moeder en oma. Op het moment van overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Het is fijn dat er op dat moment iemand is die je stap voor stap mee neemt om een mooi afscheid te organiseren. Tom was zeer betrokken en heeft ons enorm geholpen door steeds kleine stappen te bespreken, zodat het overzichtelijk blijft in deze hectische tijd. Voor het afscheid hadden wij een speciale locatie in gedachten. Dankzij Tom is dit gerealiseerd. De Toren had voor ons een speciale betekenis. We zijn daar getrouwd en hebben daar ook al onze huwelijksfeesten gevierd. Dat we bij De Toren terecht konden om ook afscheid te nemen was voor ons erg dierbaar. Het afscheid had een informele en huiselijke sfeer. De ceremonie en aansluitend de koffietafel waren goed verzorgd. Wij kijken dan ook met een warm gevoel terug op deze dag.

Anoniem

24 november 2020 | WAARDERING: 10

Perfect! Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de nazorg is prima! Uiteraard waren wij zeer blij met de spreker op de uitvaart, die Tom voor ons had ingeschakeld.

Anoniem

14 oktober 2020 | WAARDERING: 10

Een 10 voor alles! Tom verzorgde de uitvaart kundig en zeer respectvol. Het was op ieder vlak super. Wij konden niet beter wensen en zijn Tom en zijn team zeer dankbaar!

Anoniem

8 oktober 2020 | WAARDERING: 10

Het positieve van corona. Ja, want ook dat is er. Misschien wel dankzij het coronavirus hebben we – met hulp van Tom – nóg bewuster nagedacht over de invulling van de afscheidsbijeenkomst van ons mam. Een van de mogelijkheden die Tom ons aanreikte viel meteen in de smaak: buiten, in de openlucht. De betrokkenheid die hij vanaf het begin heeft getoond resulteerde in een liefdevolle, persoonlijke en intieme dienst. Gewoon bij ons thuis, in de eigen tuin. Geen zorgen over o.a. de techniek, de livestream en andere zaken waardoor we ons mam letterlijk en figuurlijk voor een laatste keer in het zonnetje hebben kunnen zetten. Het gemak waarmee hij de kinderen op een leuke manier bij het afscheid heeft betrokken was daar een belangrijk onderdeel van. Evenals de vakkundige en respectvolle manier waarop ons mam na haar overlijden is verzorgd. Altijd open en eerlijk in de communicatie. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we tevreden en trots kunnen terugkijken naar een mooie waardevolle rouwweek en het definitieve afscheid. Tom, je bent een toegankelijke man en heel erg prettig in de omgang. Of op zijn Heziks: een mooi mens. Mede dankzij jou hebben we van het afscheid het allerbeste gemaakt. Dus vanuit de grond van ons hart: dank je wel!

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring