HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Tom van den Berg
Anoniem

2 januari 2023 | WAARDERING: 9

We voelden; er is iemand die ons gaat adviseren en door deze moeilijk dagen gaat helpen. Tom heeft ons bij alles geholpen en er was een prima sfeer.

Piet Giele

19 december 2022 | WAARDERING: 9

Tom neemt de leiding, zeer vertrouwd. Tom kan erg goed de situatie inschatten.

Anoniem

30 november 2022 | WAARDERING: 10

De benadering van Tom is prettig en professioneel. Hij heeft goede kennis van zaken en denkt goed mee, waarbij de wensen van nabestaande centraal blijven staan.

Anoniem

3 november 2022 | WAARDERING: 9

We vonden het fijn dat er korte lijnen waren. Tom werkt probleem oplossend en adviserend.

Toine van Oorschot

6 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Perfecte persoonlijke benadering van mij en mijn kinderen in deze emotionele tijd. Altijd bereid om extra tijd in te ruimen.

Piet

28 september 2022 | WAARDERING: 10

Het contact met de uitvaartbegeleiding heeft ons enorm aangesproken. Voortreffelijk. Zowel thuis als bij de dienst en crematie.

Anoniem

15 september 2022 | WAARDERING: 9

Tom is een betrouwbare, correcte en sociale uitvaartleider. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer.

Dora

17 augustus 2022 | WAARDERING: 10

Tom is een fijne, rustige man die open staat voor alle idee├źn en vervolgens alles aanpast tot wij 100% tevreden zijn. De afscheidsbijeenkomst in onze tuin is prachtig geweest.

Marco

10 augustus 2022 | WAARDERING: 10

Zeer professioneel. Maar daarnaast is Tom ook heel persoonlijk en betrokken.

Gertjan

28 juli 2022 | WAARDERING: 9

Wij hebben een erg goed en fijn contact gehad met Tom. Hij heeft alles zeer snel voor ons geregeld. Ondanks het verlies heeft hij voor een prima uitvaart gezorgd.

Van Uden

13 juni 2022 | WAARDERING: 8

De gehele uitvaart is goed verzorgd. Ook goede voorbereiding en nazorg.

Anoniem

12 juni 2022 | WAARDERING: 8

Erg netjes verzorgd, overal wordt aan gedacht waar jezelf in die situatie niet aan denkt.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring