HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Tom van den Berg
Anoniem

13 mei 2024 | WAARDERING: 10

Luisteren, warmte, aandacht voor de juiste punten. Een goed gevoel overgehouden aan iets wat erg verdrietig was.

Monique Laan-van der Steijn

30 april 2024 | WAARDERING: 10

Het contact, de vriendelijke medewerkers, de complete verzorging vanaf moment van overlijden tot en met de crematie en nazorg.

Liu Yang

26 april 2024 | WAARDERING: 10

Tom heeft mij zeer goed geholpen, hij is zorgvuldig en attent. Ontzettend bedankt. Allemaal heel goed, ik ben zeer tevreden.

Leny Schippers-van Dinther

19 april 2024 | WAARDERING: 10

Wij zijn zeer tevreden met de uitvaart van Ben. We hebben ook veel steun gehad van de uitvaartverzorger en collega’s. Dank je wel!

Sandy Smits

26 maart 2024 | WAARDERING: 10

Tom, ik leerde je pas kennen ná het overlijden van mijn zus, maar ze had me al veel goeds over jou verteld. Dat ze je had leren kennen als een betrokken persoon, fijn in de omgang en die dingen goed en snel oppakt. Ik wil je bedanken voor jouw hulp, steun, begeleiding bij het afscheid van mijn zus. Je hebt het zo goed gedaan, samen met jouw collega’s uiteraard, en daar zijn we heel dankbaar voor. Het was een onvergetelijk afscheid, heel mooi, persoonlijk, precies zoals Astrid het wilde. Een hele grote dankjewel aan jou.

Jan van Eerd

25 maart 2024 | WAARDERING: 9

Geen enkel minpunt ondervonden: zeer betrouwbaar, zeer rustig, met een luisterend oor. Goed verzorgd afscheid, met nuttige tips voor de juiste uitvoering. Nogmaals dank Tom, je hebt met het gehele team voor een warm afscheid gezorgd. Gr. Jan van Eerd en familie.

Joke Steenbakkers-Schakenraad

19 maart 2024 | WAARDERING: 10

Wij zijn erg tevreden. Het was een uitvaart zoals wij wilden. Het was zo eigen.

Anoniem

12 maart 2024 | WAARDERING: 9

Het advies aan vrienden, familie of collega’s zal zeker een goed advies zijn. Namens mijzelf maar ook mijn gezin en familieleden.

José Doelen-van Creiju

14 februari 2024 | WAARDERING: 10

Goede communicatie en alles goed geregeld.

Anoniem

13 februari 2024 | WAARDERING: 8

Er werd snel en vakkundig gehandeld na een kennismaking en inschatting situatie van de familie. Respectvol en in rust, kalmte.

Jan Langens

9 februari 2024 | WAARDERING: 10

Het was gewoon goed!

Anoniem

7 februari 2024 | WAARDERING: 10

Dank aan de verzorgsters die Piet na het overlijden verzorgd hebben. Dit was een steun. Uitvaart is goed verzorgd. Heel veel dank.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring