Tijdens de uitvaart

Op de dag van de uitvaart is het belangrijk dat je kunt focussen op het afscheid.

Geen zorgen dus over de organisatie! Je kunt er op vertrouwen dat het afscheid zo verloopt, zoals we dat vooraf hebben besproken.

KRIJG ADVIES
Tom van den Berg

Rouwvervoer

Op de dag van de uitvaart zorgen wij ervoor dat je overleden dierbare respectvol wordt vervoerd, via een vooraf besproken route. Daarin kunnen we een kleine omweg vastleggen, bijvoorbeeld langs het huisadres of een geliefd plekje. 

Aangekomen op de plaats van de afscheidsceremonie kun je ervoor kiezen om samen met andere nabestaanden de overleden dierbare naar binnen te begeleiden. Je kunt dit doen door samen de kist te dragen of naar binnen te rollen op een baar. Als je dit liever niet zelf doet, zorgen wij er uiteraard voor dat dit met alle respect gebeurt.

foto-tom-review-1
Tom van den Berg

Afscheidsceremonie

Je kunt kiezen voor een ceremonie in de kerk, in het crematorium of op een andere locatie. Een eigen invulling, een sfeervolle fotopresentatie, een pakkend gedicht en mooie muziek maken een uitvaart persoonlijk en gepast. Ik kan je helpen bij het kiezen van de juiste locatie en ik kan suggesties doen voor de invulling van de ceremonie, als je dat wenst.

Muziek

Muziek is een van de belangrijkste elementen van een persoonlijke uitvaart. Vind jij het lastig om te kiezen uit de ontelbare muziekstukken en de verschillende uitvoeringen? Ik help je graag bij de keuze van passende, persoonlijke muziek.

Toespraken

Een persoonlijk woord tijdens een uitvaart is mooi. Misschien wil jij ook wat zeggen? En lukt het niet of wil je dat liever niet? Dan neem ik dat natuurlijk van je over!

Foto- of filmpresentatie

Waardevolle momenten uit het leven zijn vaak vastgelegd in foto’s of filmpjes. Het kan bij het afscheid mooi zijn om deze momenten terug te kijken tijdens een foto- of filmpresentatie. Ik kan erbij helpen om deze presentatie op een goede manier samen te stellen.

uitvaart-muziek-top-10
Tom van den Berg

Afsluitend samenzijn

Veel mensen willen na de uitvaart nog even napraten met de gasten.

Dit kan bijvoorbeeld met een kopje koffie in de koffiekamer van het crematorium, begraafplaats of uitvaartcentrum. Je kunt ook voor een heel andere locatie kiezen. Alles is mogelijk. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden.

Afsluitend samenzijn
Tom van den Berg
bloemen-uitvaart-min
Tom van den Berg
afscheid-thuis-uitvaart
Afscheid thuis

WAT KAN ER?

Ontdek meer
bloemen-uitvaart-kiezen-min
Bloemen

ROZEN OF LELIES?

Ontdek meer
uitvaart-muziek-spotify-top-10-vader-opa
Uitvaartmuziek

De taal van de emotie

Ontdek meer
rouwbrief-voorbeeld
Voorbeelden rouwbrieven

BRIEVEN EN KAARTJES

Ontdek meer