Tom van den Berg

Uitvaartverzorger

Ik wilde graag iets doen dat er écht toe doet. Ik ben fysiotherapeut geweest en was bijna begonnen aan een pilotenopleiding. Toen ik in aanraking kwam met het vak van uitvaartverzorger wist ik het meteen: dít is wat ik wil! Als uitvaartverzorger kun je echt wat betekenen voor mensen. Ik vind het erg belangrijk dat nabestaanden een goed gevoel overhouden aan het uiteindelijke afscheid van een dierbare. Ik ben er trots op dat ik daaraan mijn bijdrage mag leveren.

Een afscheid moet passend zijn, ongeacht het budget. Voor de een is dat een intiem samenzijn in de woonkamer, voor de ander is dat bijvoorbeeld een kerkdienst waarbij het hele dorp welkom is. Ieder mens is uniek, dus ook iedere uitvaart. Mijn doel is steeds weer een mooi, persoonlijk afscheid, dat later kracht kan geven bij de verwerking van het verdriet.

Tom van den Berg

Neem contact op met Tom

Heb je nu een uitvaartverzorger nodig of wil je graag voorbereid zijn op de toekomst?

Er zijn zoveel mogelijkheden bij een afscheid, dat het moeilijk voor je kan zijn om de juiste keuzes te maken. Zeker als er geen uitvaartwensen bekend zijn. Ik help je daar graag bij. Verder zorg ik ervoor dat jij alle nodige stappen op het juiste moment kunt zetten. Geen zorgen dus over de praktische organisatie van het afscheid. Op deze manier kan jij je deze dagen concentreren op het samenzijn met familie en vrienden, je verdriet, herinneringen ophalen en eventueel nadenken over teksten en muziek.

Neem gerust vandaag contact op. Dit is altijd vrijblijvend. Ik kom graag bij je langs om eventuele wensen te bespreken en kosten inzichtelijk te maken.

Contact
team-tom-van-den-berg-uitvaartzorg

Ervaringen

Ervaringen

9.6

Onze klantwaardering

Ontdek meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring