Uitvaart

MUZIEK

De favoriete muziek van de overledene, je eigen gevoelens verwoord door muziek; niet voor niets wordt muziek ook wel de taal van de emotie genoemd. Het maakt de uitvaart persoonlijk.

Ik houd me graag bezig met het kiezen van de perfecte muziek voor een dienst. Natuurlijk altijd in overleg met de nabestaanden. Soms weten de nabestaanden al aan te geven welke muziek zij graag willen laten horen. Helaas komt het vaker voor dat het nog een vraagstuk is. Helemaal niet erg, ik heb voor ieder soort afscheid de mooiste nummers voor je verzameld. Samen komen we tot de perfecte muziekstukken voor een persoonlijke uitvaart.

BEKIJK SPOTIFY TOP 10 LIJSTEN
0
1
2
3
Tom van den Berg
uitvaart-muziek-spotify-top-10-vader-opa

Afscheid top 10 uitvaartmuziek

Vader of Opa

LUISTER VIA SPOTIFY
uitvaart-muziek-top-10-moeder-oma

Afscheid top 10 uitvaartmuziek

Moeder of Oma

LUISTER VIA SPOTIFY
uitvaart-muziek-top-10

Afscheid top 10 uitvaartmuziek

Algemeen

LUISTER VIA SPOTIFY
Tom van den Berg

TOM OP LOCATIE IN EN NABIJ HEESWIJK-DINTHER

Steeds vaker komt het voor dat ik een uitvaart mag verzorgen op een prachtige alternatieve locatie.

Hoewel juist een crematorium of kerk soms bij uitstek geschikt blijkt te zijn, zijn alternatieve locaties dat vaak ook. Denk aan je favoriete restaurant, café, kasteel, theater of gewoon de kantine van de voetbalclub.

WAT IS ER MOGELIJK?
abdij-heeswijk-dinther-uitvaart-min

UITVAARTBLOEMEN

Een mooie mogelijkheid om een uitvaart persoonlijker te maken en warmer aan te laten voelen is het kiezen van de juiste bloemen.

Veel mensen denken dat er regels verbonden zijn aan het kiezen van de juiste bloemen. Echter is dit niet zo. Elke bloem kan en mag. Bijvoorbeeld de favoriete bloem van de overledene, je eigen favoriete bloem, bloemen die in het seizoen zijn of bloemen uit eigen tuin.

LEES MEER
bloemen-uitvaart-kiezen-min